Ikväll kan du lyssna på en magisk konsert från den briljanta sångerskan och kompositören Hannah Tolf, som spelades in här på Gathenhiemlska.

Konserten presenteras som en del av en digital serie, Norden Puls, organiserad av Klubb Impuls.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
NÄR: 26/3 kl 19.00
VAR: Klubb impuls youtube: (LIVE & interaktiv): https://m.youtube.com/channel/UC4ZYt7ijbGyeMh1sfGz393w
PRIS: Gratis / gratis
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Hannah Tolfs konstnärliga vision och omisskänneliga signum lever och frodas i en singulär hybrid ljudvärld där jazzens frihetslängtan blandas med soulens känslosamma intellekt i långsamt muterande popstrukturer.
Med trygg hand för hon oss djupare, närmre beröringspunkten, där vi kan se varandra i ett varmare ljus. I oemotståndliga instrumentala baksug av breda, pulserande bottnar, suggestiva ackordföljder och kraftfulla melodier tvingas allt till ytan för att slås runt och isär.
Den kritikerrosade skivdebuten The Park släpptes 2014 på Havtorn Records och beskrevs av media som “en hyllning till livet och människan”. Skivan etablerade Hannah Tolf och hennes kvartett med Donovan Von Martens (bas), Jonathan Albrektson (synthar, piano) och Emil Blommé (trummor) på den cutting-edge experimentella och alternativa musikscenen. Sedan releasen har bandet turnerat flitigt nationellt och internationellt, med spelningar på festivaler såväl som på jazz, pop och rock scener runt om i Skandinavien, Frankrike, Italien och Tyskland. Hannah Tolf arbetar just nu på nästa skiva med kvartetten som har planerad release under 2021 på Havtorn Records.
Hannah Tolf – röst
Jonathan Albrektson – piano/synth
Donovan von Martens – bas
Emil Blommé – trummor