More Info

Register

Date

Sep 17 2021
Expired!

Time

5:00 pm - 7:00 pm

Releasefest för Hon som äter jord av Dolores Reyes

Välkommen på releasefest för den argentinska romanen Hon som äter jord i Gatenhielmska husets trädgård!

Eventdetaljer
Dolores Reyes roman Hon som äter jord utspelar sig delvis i en liten trädgård, där flaskor fyllda med jord står på rad. Desperata personer har kommit med dem till Cometierra, en ung kvinna med förmågan att berätta vad som hänt försvunna personer när hon äter jorden de har gått på.

Romanen har fått ett stort genomslag i Argentina och har redan översatts till en rad språk. Nu ger Palabra förlag ut den i översättning av Siri Hultén, och det vill vi fira med er. Från 17:00 är ni välkomna att mingla och dricka ett glas argentinskt vin, som Argentinska ambassaden i Sverige bjuder på. Vid sextiden berättar vi om författaren Dolores Reyes och om boken.

Köp boken i vår webbutik redan nu och få den på releasefesten! Välj då ‘Hämta själv’ i kassan: https://palabra.se/produkt/hon-som-ater-jord/

OBS! Vid regn flyttar vi inomhus, och då är antalet deltagare begränsat till 30. Registrera dig gärna för att få en biljett och vara säker på att få en plats! Är vädret fint så att vi kan vara utomhus är fler naturligtvis välkomna.

Arrangör
Palabra förlag grundades 2017 av översättaren Ellinor Broman. Förlagets målsättning är att hitta guldkornen i den störtflod av böcker som årligen ges ut på den spanska och latinamerikanska marknaden. 2018 gav vi ut romaner av två spanska författare, Antonio Muñoz Molina och Elvira Lindo, och 2019 kom en roman av Nona Fernández från Chile. I slutet av augusti släpper vi den argentinska romanen Hon som äter jord av Dolores Reyes, i Siri Hulténs översättning.