Date

Nov 11 - 12 2021
Expired!

Time

7:30 pm - 9:00 pm

Cost

200,00kr

Ida Gillner: Anna (pianokonsert)

”Anna”

Pianokonsert av och med Ida Gillner 

Välkommen till en omfamnande stund i pianoklanger, en konsertupplevelse som når under huden och in i djupaste hjärterot.

Konserten ”Anna” blir till ett andrum, en andeviskning om stilla ro och tillit. Ett sinnligt möte i musiken att kanske kunna hämta kraft, ljus och själslig närhet från. Eller bara en musikalisk stund, att få landa i.

 

I början av 2020 gick Idas syster Anna hastigt bort och i sorgebearbetningen fann Ida kraft och tröst vid pianot. Där vid tangenter och klangkropp skapade Ida musik som blev till albumet ‘Anna’. Albumet släpptes i mars 2021 och uppmärksammades av både press och lyssnare. Gemensamt fann de musiken trösterik, ärlig, vacker och kraftfull.

 

Som musiker och artist vill Ida Gillner beröra och skapa ett möte med sin publik där toner, ord, sceniskt uttryck och lyssnande står i varsam och närvarande samklang med varandra.

 

Nu spelas musiken live för första gången för publik.

Välkommen till en stämningsfull och intim konsert i historiska Gathenhielmska Huset, i hjärtat av Majorna. 

 

……………………

 

Om Ida Gillner
Ida Gillner är en etablerad musiker och scenkonstnär som främst synts på sopransaxofon, bl.a i duon Ida&Louise, Anna Heikkinen & Längtans Kapell och Flocken. I mars 2021 släppte Ida sitt första soloalbum på piano, ’Anna’.

Info om lokalen
Tyvärr är Gathenhielmska Huset inte tillgänglig för rullstol. Just nu undersöker vi alternativ för att dela konserten på ett alternativt sätt.