Date

Mar 11 2022
Expired!

Time

7:00 pm - 9:00 pm

Cost

150,00kr

Go Rambo!

Anatomic Jack & Dance Company bjuder in till en helkväll med dans, musik, sång och teater som avslutas
med ett Q &A !

Filmerna om Rambo inspirerade barn och ungdomar i bland annat New York City när de kom ut på 80-talet. Dansen Rambo i kombination med hejaramsan gav dem självförtroende i vardagslivet. Peter Gunnarsson lärde sig av ursprungsbefolkningen i Delaware att leva i skogen. Han kultiverade äpplen vilket blev en symbol för det fysiska initiativet med sång och dans som växte fram tills idag.

“Anatomic Jack & Dance Company skulle vilja dela med sig av storyn bakom Rambo genom att påvisa det stora samspelet mellan musik och människor och på så sätt kultivera allmänheten oavsett ålder. Fokus ligger på vår innovativa metod som förkroppsligar de sociala verktygen dans och kommunikation. Målet är att skapa en plattform för alla grupper att bli samarbetsvilliga och självförsörjande utövare i vägen för aktiv tillväxt och social integration.
Vår vision är att allmänheten ska vara medvetna om det kulturella arvet Rambo har bidragit till inom hiphopkulturen. Go Rambo är ett proaktivt evenemang med kulturella framträdanden och urban underhållning. Arrangemanget är en skildring av ett festligt gemensamt firande med en pedagogisk referenspunkt om hur, varför och vad man kan göra för att uppnå tillväxt och vara självförsörjande.”

Målet är ackrediterat för tidigare och nuvarande aktiviteter inom hiphopkulturen och dess fenomen samt egenskaperna hos en produktiv person vilket skildras av skådespelaren Sylvester Stallone i filmen First Blood.

Schema för kvällen:

Föreställningen börjar kl. 19.00. Sittande publik.
Paus efter första akten kl. 19.45-20.00.
Andra akten från kl. 20.00-20.30.
Kl. 20.30-21.30 är det Q & A.
Dresscode: maskerad.

Valfri tolkning det vill säga låt fantasin flöda!

För biljettbokning: Vänligen skicka ett mejl till anatomicm@hotmail.com.

Vidare instruktioner följer i svarsmejlet.