The artist Gaston, sitting a table with a selection of trinkets to either side. He is wearing a black suit and holding a tarot card.

Datum

okt 17 2020
Expired!

Tid

7:00 pm - 8:00 pm

Kostnad

340,00kr

Väggarna Viskar

Tror du på det övernaturliga? Är du mörkrädd, men ändå nyfiken på vad som gömmer sig i skuggorna?
Denna månad, när vi kryper mot alla helgons dag, är Gathenhielmska Huset stolt att presentera en unik föreställning – skriven för och i samarbete med huset.
I Göteborgs mytomspunna hus framförs ett interaktivt teaterstycke med rötter i den Viktorianska Seansen. Magin upplevs med kroppens alla sinnen och skiljelinjen mellan fiktion och verklighet suddas ut. Sällsamma berättelser och magiska övningar blandas med demonstrationer av tekniker för att kontakta den andra sidan. Kommer vi få svar?
Om artisten
I trettio år har Gaston levt och verkat som en kringresande jonglör och trollkarl och har under sina resor besökt många intressanta platser och träffat otaliga intressanta människor.
Ett intresse för historia och det mystiska förde Gaston ner i ett kaninhål fyllt av kufiska samlare med febless för bizarra och förunderliga föremål. Han blev själv en samlare av det mystiska.
-Alla behöver en hobby, svarar Gaston med ett finurligt litet leende. Jag vill dela med mig av de upplevelser som jag har fått äran att uppleva samt få visa och berätta om några av de föremål som jag har i min omfattande samling.
Om evenemanget
Åskådarna själva deltar i seansen och får utföra diverse magiska experiment som kittlar både fantasi och intellekt.
Rekommenderas inte för känsliga personer!
Åldersgräns: Från 18 år
Antal platser: max 12